Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@23:21:25 GMT

افزایش قیمت کیت های آزمایشگاهی تا ۳۰۰ درصد

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۱۲۶۸

افزایش قیمت کیت های آزمایشگاهی تا ۳۰۰ درصد

دبیر علمی کنگره علوم آزمایشگاهی گفت: افزایش هزینه های آزمایشگاهی، باعث می شود که آزمایشگاه ها از انجام تست و نمونه های تشخیصی منصرف شوند.

 امیرحسن زرنانی، روز چهارشنبه در افتتاحیه سیزدهمین کنگره بین المللی و نوزدهمین کنگره کشوری ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی، با اشاره به افزایش هزینه‌های آزمایشگاه‌های تشخیص پزشکی، اظهار داشت: وقتی هزینه‌های آزمایشگاهی افزایش می‌یابد، آزمایشگاه از پذیرفتن نسخه‌ها سر باز می‌زند و یک سری از اطمینان‌ها از انجام تست‌ها تحت الشعاع هزینه‌ها قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان این مطلب که قیمت برخی از کیت‌های آزمایشگاهی ۵۰ درصد و برخی تا ۳۰۰ درصد گران شده اند، افزود: دولت و وزارت بهداشت فقط ۳۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را تقبل می‌کند.

زرنانی با اشاره به اهمیت تکرار برخی نمونه‌های آزمایشگاهی، ادامه داد: آزمایشگاه از بیمار برای یک بار آزمایش، پول دریافت می‌کند، در حالی که لازم است برخی آزمایش‌ها برای بار دوم تکرار شود و انجام این کارها زمانی اتفاق می‌افتد که آزمایشگاه توان مالی داشته باشد.

دبیر علمی کنگره علوم آزمایشگاهی با اشاره هزینه‌های انجام آزمایش‌های تشخیص پزشکی، گفت: تبعات افزایش هزینه‌های آزمایشگاهی فقط متوجه آزمایشگاه‌ها نیست و بیماران هم متضرر می‌شوند.

وی ادامه داد: اغلب آزمایشگاه‌ها با هزینه سر به سر اداره می‌شوند و انجام آزمایش‌ها بدون تأمین هزینه‌ها، باعث می‌شود یا از انجام آزمایش‌ها منصرف شوند و یا اینکه آزمایشگاه‌ها تعطیل شوند.

زرنانی گفت: این قبیل سیاست‌های بهداشتی به نفع بیمار نخواهد بود.

وی با اشاره به نقش بیمه‌ها در تأمین هزینه‌های سلامت مردم، افزود: متأسفانه بیمه‌ها از توان مالی کافی برای پوشش خدمات سلامت برخوردار نیستند.

زرنانی با انتقاد از عدم توازن بین هزینه‌های سلامت و خدمات پزشکی، گفت: دولت تصمیم می‌گیرد برای برداشتن فشار هزینه‌ها از دوش مردم، این هزینه‌ها را به ارائه دهندگان خدمت تحمیل کند که متأسفانه این سیاست، آسیب زا خواهد بود.

وی افزود: بیمه‌ها باید حداقل ۷۰ درصد هزینه‌های سلامت را پوشش بدهند، در حالی که بیمار در مراجعه به بخش خصوصی، ۸۰ درصد هزینه را خودش پرداخت می‌کند.

دبیر علمی کنگره علوم آزمایشگاهی تاکید کرد: این سیاست دوام نمی‌آورد، زیرا تعادل بین هزینه‌ها و خدمات پزشکی، برقرار نیست.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هزینه های آزمایشگاهی هزینه های آزمایشگاه آزمایشگاه ها آزمایش ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۱۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران از دستگاهی که تحول عمده ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرده است، در این کنگره فوق خبر داد و گفت: این دستگاه براساس طیف سنجی کار می کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می کند.   به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه این کنگره با اشاره به فعالیت نمایشگاه جانبی آن گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.   وی افزود: در حوزه آزمایشگاه های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند ، که شرکت های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.   وی با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه براساس طیف سنجی کار می کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می کند.   دکتر حمزه لو همچنین در ادامه درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می کنند.   وی افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.   وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.   حمزه لو گفت:  باید در تمام حوزه ها مانند تربیت نیروی انسانی، تامین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران