Web Analytics Made Easy - Statcounter

«فرزاد ویسی» روز جمعه به ایرنا افزود: پیش از این، کیت‌های مذکور به صورت اختصاصی جهت کاربرد در آزمایشگاه‌های دامپزشکی، در کشور تولید نمی‌شد و این هسته فناور موفق شده است برای اولین بار با تکیه بر دانش فنی بومی، این محصولات را در داخل کشور تولید کند.

«هادی چراغی»، عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی و مدیر «هسته زیست فناور نوند» نیز در این ارتباط اظهار داشت: ۲ کیت سنجش پروتئین و آلبومین توسط این هسته‌ فناور طراحی و تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سنجش میزان پروتئین و آلبومین در بسیاری از بیماری‌ها امکان دسترسی به اطلاعات دقیق‌تری از وضعیت بیماری، پیشرفت آن و نیز موفقیت درمان، را در اختیار متخصصین قرار می‌دهد.

چراغی، امکان انجام آزمایش‌ها به‌صورت دستگاهی و دستی را از ویژگی‌های بارز کیت‌های تولید شده عنوان کرد و افزود: این ویژگی باعث می‌شود آزمایشگاه‌ها با کمترین امکانات قادر به انجام و ارائه نتایج آزمون مذکور باشند.

این متخصص کلینیکال پاتولوژی دامپزشکی پیش‌بینی کرد: با توجه به اختصاصی بودن این کیت‌ها در نمونه‌های دامپزشکی و نیز دقت بالای آن‌ها در نمونه‌های حیوانی، از طرف مراکز تشخیص دامپزشکی، داروسازی و پژوهشی مورد استقبال قرار گیرند.

به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.

هم اکنون نزدیک به ۱۳ هزار دانشجو و ۴۶۰ هیات علمی با ۱۴ دانشکده در دانشگاه رازی کرمانشاه فعال هستند.

برچسب‌ها دانشگاه رازی دانشگاه رازی کرمانشاه شرکت دانش بنیان کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه رازی دانشگاه رازی کرمانشاه شرکت دانش بنیان دانشگاه رازی دانشگاه رازی کرمانشاه شرکت دانش بنیان کرمانشاه دانشگاه رازی کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۵۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسر ابراهیم رئیسی و انسیه خرعلی از یکجا پُست جدید گرفتند

همسر ابراهیم رئیسی مسئولیت جدید گرفت.

براساس خبری که خبرگزاری مهر منتشر کرده است، روز گذشته در مراسم افتتاح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیسی به عنوان عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی شد.

محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران همچنین در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد.

دیگر خبرها

  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش و جذب تمامی استادان و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی کرمانشاه برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • همسر ابراهیم رئیسی و انسیه خرعلی از یکجا پُست جدید گرفتند
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت