Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پوران کریمی مدیرعامل شرکت یاخته پژوهان سارای از ارائه خدمات فناورانه و تخصصی سلولی مولکولی گفت و ادامه داد: این خدمات بدون در نظر گرفتن محدودیت جغرفیایی و  برای تمامی حوزه‌های فناوری زیستی ارائه می‌شود. همچنین تولید کیت‌های تخصصی نیز در فرآیند طراحی و تولید قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال فناور از  اجرای طرح‌ های پژوهشی با روزآمدترین روش‌های آزمایشگاهی گفت و ادامه داد: استفاده از تکنیک‌های تخصصی و پیشرفته وجه فناورانه این مجموعه است و با استفاده از ایمنوبلاتینگ، الایزا، کشت سلولی، فلوریمتری، فلوسیتومتری، کالریمتری، ایمنوهیستوشیمی توانستیم زمینه را برای توسعه تعدادی از  پژوهش‌های فناورانه و محصولات دانش‌بنیان این حوزه فراهم کنیم.

مدیرعامل یاخته پژوهان سارای، به ایجاد اشتغال برای نیروی انسانی متخصص و دانش‌آموخته کشور، افزود: در حال حاضر در این شرکت 61 نفر به صورت مستقیم و 61 نفر دیگر به‌طور غیر مستقیم فعالیت می‌کنند.

 

خدمات فناورانه در حوزه پژوهش‌های زیستی

این فعال فناور، از ارائه تجهیزات و روش‌های آنالیز با کمک روش‌های مبتنی بر استانداردهای جهانی گفت و افزود: برای مطالعه پروتئین‌ها و اسیدهای نوکلئیک در مواد زیستی، انجام آنالیزها و اجرای صحیح روش‌های آزمایشگاهی پیچیده بوده و نیاز به دانش فنی بالا دارد.

وی با بیان این‌که آزمایش‌های زیستی با کیت‌های تشخیصی اختصاصی انجام می‌شود، ادامه داد: کیت‌های موجود در بازار برای افراد غیر حرفه ای طراحی شده اما موفق شدیم این آزمایش‌ها را با استفاده از کیت‌های تخصصی و با هزینه‌ای پایین‌تر انجام دهیم.

کریمی ادامه داد: همچنین خدمات الایزا با قیمتهای اقتصادی و در عین حال با کیفیت کرده است .این نوع از خدمات آزمایشگاهی به طور ویژه در این آزمایشگاه با این شیوه انجام می‌شود.

مدیرعامل یاخته پژوهان سارای از توانمندی در حوزه کشت سلولی گفت و افزود: کشت سلول‌ها به طور متداول برای مطالعات آزمایشگاهی کاربرد دارد. کار با سلول‌ها بسیار پیچیده بوده و نیازمند دانش فنی بالایی است که معمولا سلول‌ها یا مستقیما از بانک‌های سلولی خریداری یا از بافت تازه استحصال می‌شوند؛ سپس کشت داده شده و مداخله‌های لازم در آن‌ها انجام می‌شود.

 

توسعه پژوهش‌ها و محصولات ایران‌ساخت با ارائه زیرساخت با کیفیت و کارآمد

این فعال فناور، به پروژه‌های دانشگاهی و پژوهشی در دست انجام اشاره کرد و افزود:یکی از پروژه های فناورانه در زمینه نورولوژی است. این پروژه از چند بخش تشکیل شده که نخستین بخش آن انجام آنالیزهای پروتئومیکس است که بخش تکمیلی آن با همکاری دانشگاه ادنسه دانمارک انجام خواهد شد.

مدیرعامل یاخته پژوهان سارای، مهم‌ترن عامل در توسعه محصولات دانش‌بنیان و توسعه پژوهش‌های کاربردی و خدمات را در اختیار قرار داشتن خدمات و تجهیزات کارآمد و با کیفیت دانست و افزود: برای یک پژوهشگر حوزه سلولی و مولکولی مهم است که به‌راحتی و با هزینه‌ای معقول، از تجهیزات با کیفیت و خدمات مطلوب استفاده کند. البته جریان سازی در این روند تولیدکنندگان محصولات ایران‌‌ساخت بتوانند توانمندی خود را به کشور معرفی کنند.

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کیت آزمایشگاهی زیست فناوری کشت سلول خبرخوب پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۴۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از رشد سه برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در این استان و قابلیت سرمایه‌گذاری بالای آن خبر داد.

احمد شانیان در دیدار با مدیران شرکت‌های وزارت دفاع در همدان، اظهار کرد: تویسرکان قطب تولید دارو در غرب کشور است و با توجه به ظرفیت استان در تولید گیاهان دارویی می‌توان برای توسعه این محصولات، پروژه‌ای را در عرصه دارو راه‌اندازی کرد.

وی با اشاره به مزایا و ظرفیت‌های استان در عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید دارو و لاستیک، بیان کرد: با حمایت دولت و با تدابیر استاندار شاهد تحول و توسعه در بخش تولید و تجارت استان هستیم. اکنون صنعت استان همدان ۲۲ درصد رشد داشته است.

مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به وضعیت ذخایر لیتیوم کشف‌شده در این منطقه، گفت: دو گواهی کشف در همدان صادر شده و صدور پروانه بهره‌برداری از آنها در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل صمت استان، نیروگاه‌های خورشیدی و توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، گیاهان دارویی و استخراج ماده مؤثره و تبدیل ظرفیت‌های شاخص معدنی و صنعتی استان به ثروت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت دفاع در استان همدان از دیگر مواردی بود که در این‌ نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان