Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، سعید نمکی در بیست و سومین آئین پویش ره سلامت و مراسم آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونای انستیتوپاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا با بیان اینکه در مدیریت کرونا مدیون افراد بسیاری هستم، اظهار داشت: در این بحران تلخی‌های زیادی را شاهد بودم، خیلی‌ها در این زمینه کمک کردند و از آن جمله رئیس انستیتوپاستور ایران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما به عنوان اولین کشور ۳۶ معبر ورودی را مورد بازرسی قرار دادیم، ابراز داشت: این در حالی است که ما کیت نداشتیم و کار خود را با کیت‌های تشخیصی که با چمدان وارد کشور کار خود را آغاز کردیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه پس از ورود این کیت‌ها تولید انبوه کیت توسط انستیتوپاستور ایران آغاز شد، افزود: امروز قدرت ما به اندازه‌ای رسیده است که یکی از بهترین واکسن‌های کرونا را تولید کرده‌ایم.

۵۶ روز طول کشید تا به تولید مواد ضدعفونی کننده برسیم

وی با بیان اینکه ۵۶ روز طول کشید تا از وارد کننده مواد بهداشتی و تجهیزات پزشکی به تولید کننده و صادر کننده این محصولات برسیم، ادامه داد: این امر ممکن نبود جز با عشق و این در حالی بود که خیلی‌ها می‌خواستند ما زمین بخوریم و این‌طور نشد و ما جهادگرانه کار کردیم تا موفق شدیم.

نمکی با بیان اینکه قرار بود سازمان بهداشت جهانی به کشور هشت میلیون واکسن دهد و با چانه زنی به ۱۶ میلیون دُز رساندیم، ابراز داشت: چهار ماه برای انتقال پول ما را اذیت کردند، با هند، چین و روسیه و کشورهای دیگر مذاکره کردیم و تنها سه هزار و ۱۲۰ صفحه مکاتبه در این زمینه دارم.

تماس تلفنی دلالان برای فروش واکسن به ایران

نمکی با بیان اینکه پس از اینکه به تولید واکسن ورود کردیم و موفق شدیم تماس‌های زیادی برای واردات واکسن به کشور داشتیم، ابراز داشت: در یک موارد دلالان که متوجه ضرر خود شدند تماس‌هایی را داشتند تا واکسن‌های خود را با قیمت‌های گزاف به ما بفروشند.

۸۵ درصد واکسن کرونا توسط ۷ کشور مصرف می‌شود

وی با بیان اینکه واردات واکسن به صورت قطره چکانی در کشور انجام شده است، ابراز داشت: ۸۵ درصد از واکسن دنیا توسط هفت کشور دنیا مصرف می‌شود و هر چه اضافه بیاید آن را به مرغ و خروس‌های خود می‌دهند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه ایران سرافرازتر از آن است که جلوی دیگر کشورها برای دریافت واکسن دست دراز کند، ابراز داشت: می‌دانستم که کووید ۱۹ حداقل سه سال کشور را درگیر می‌کند و باید هر ۶ ماه واکسن تزریق کنیم و از این رو باید در کشور به تولید می‌رسیدیم و باید زیرساخت آن را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه خیلی‌ها در آغاز به کار تولید واکسن خیلی‌ها به ما نیشخند زدند، ادامه داد: امروز نه به عنوان وزیر بهداشت بلکه به عنوان شهروند این سرزمین به شما می‌گویم که ایران درخشان‌ترین کشور در عرصه تولید واکسن کرونا در منطقه است.

قطار تولید واکسن در کشور به راه افتاد

نمکی با بیان اینکه ژنرال‌های عرصه تولید کرونا کار خود را کرده‌اند، گفت: آنها نه با توییت و نه با نیشخند متوقف نخواهند شد و قطار تولید در کشور راه افتاده است.

وی با بیان اینکه تولید واکسن کرونا در ۶ پلتفرم در حال انجام است، اضافه کرد: همه اقدامات به صورت هماهنگ و نه جزیره‌ای است و به زودی از تولیدات جدید رونمایی خواهیم کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: واکسن برکت نیز در فاز دو و سه را شروع کرده و به زودی نتایج آن را خواهیم دید.

مردمم را عامل آزمایشگاهی تولید واکسن دیگر کشورها نکردم

وی با بیان اینکه برخی نسبت به چرایی عدم استفاده از فاز سوم کارآزمایی بالینی دیگر واکسن‌های تولید شده در دیگر کشورها انتقاد داشتند، ادامه داد: دراین زمینه اعلام می‌کنم که من مردمم را عامل آزمایشگاهی دیگر کشورها قرار نخواهم داد مگر که در تولید واکسن ۵۰ درصد سهم داشته باشیم.

منبع: الف

کلیدواژه: دیگر کشورها وزیر بهداشت واکسن کرونا تولید واکسن خیلی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۱۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بیمه‌ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی‌دهند و مردم به جای ۳۰ درصد، ۷۰ درصد هزینه‌ها را از جیب خود پرداخت می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهروز همتی؛ رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، اظهار کرد: مشکل اول این است که در 10 سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش 5 تا 10 درصدی را در این باره شاهد بودیم که از تورم جاری کمتر بود.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا 5 درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و 95 درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش این خدمات تسهیل می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش‌گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ 70 درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها برعهده آزمایشگاه‌هاست و نقش مهم آنها را نشان می‌دهد، لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی و سریع‌تر می تواند یک بیماری را تشخیص دهد تا درمان بیمار آغاز شود.

 همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود. قانوناً مردم باید 30 درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم 70 درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید به وجود بیاید.

وی خاطرنشان کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

امیرحسن زرنانی؛ دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار و حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو؛ دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود و سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری آن بود.

بر اساس این گزارش، این کنگره، به مدت 4 روز از 11 تا 14 اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد که 113 پوستر در آن پذیرفته شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • صعود سراسری بازی دراز بازهم به تعویق افتاد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد