Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بازار کیت‌های ایران‌ساخت رونق گرفت؛ جنین‌های آزمایشگاهی با هزینه کمتر تولید می‌شود

شرکتی دانش‌بنیان با تولید کیتی که تمامی ملزومات انجام تکنیک لقاح آزمایشگاهی را دارد توانست به محققان برای تولید جنین در آزمایشگاه کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت پیشگام پایا زیست، از سال 93 فعالیت خود را با هدف تولید، خرید و فروش همه مواد، تجهیزات و قطعات پزشکی، بیمارستانی، آزمایشگاهی و تجهیز آزمایشگاهی آغاز کرد و امروز به یکی ازمجموعه‌های برتر در زمینه تولید کیت‌های آزمایشگاهی تبدیل شده است.

لقاح آزمایشگاهی و تولید جنین در انسان، حیوانات آزمایشگاهی و دام، در مراکز درمان ناباروری، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، کاربرد فراوانی دارد. خرید این محصولات کاربردی از دیگر کشورها به دلیل گران بودن آنها، حجم بالای بسته بندی‌های محیط کشت و محدودیت تاریخ مصرف، مشکل ساز است. اما متخصصان و توانمندان کشورمان با تولید این کیت‌ها، نیاز کشور را مرتفع کردند.

کیت ایرانی تولید شده تمامی ملزومات انجام تکنیک لقاح آزمایشگاهی را دارد. از هر ماده و وسیله به اندازه نیاز محقق و یا درمانگر در کیت موجود است و محققان نیاز به سفارش تک تک مواد و وسایل در حجم بالا و با زمان واردات طولانی ندارند. به گفته مهدی هادی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، این کیت شامل ۳۶ قلم مواد و وسایل است و یکی از کامل‌ترین کیت‌های موجود در بازار به حساب می‌آید.

وی افزود: آمریکا، نخستین کشور تولیدکننده این کیت است و ایران نیز با تولید آن به عنوان دومین تولید کننده آن معرفی شد. از این کیت می توان برای تولید جنین های دامی در شرایط آزمایشگاهی و تولید گاوهای شیری و گوشتی نژاد اصیل استفاده کرد. پیش از این نیز ما توانستیم با تولید یک محیط کشت آزمایشگاهی و جایگزینی آن با 5 محیط کشت وارداتی آمریکایی، تمامی مراحل تولید جنین آزمایشگاهی را به صورت پیوسته و با یک محیط کشت به جای 5 محیط کشت انجام دهیم.

به گفته این فعال فناور، بازار واردات این نوع کیت‌ها در کشور از رونق افتاده است و محققان و پژوهشگران تمایل زیادی به استفاده از این کیت ایران‌ساخت دارند.

مدیر عامل این شرکت همچنین بیان کرد: محصول دانش‌بنیان دیگر این شرکت که در حال توسعه است، تولید یک میکروفلوییدیک چیپ آزمایشگاهی است که برای تعیین جنسیت اسپرم انسان و دام استفاده می شود و می‌تواند در تعیین جنسیت انسان قبل از لقاح جایگزین روش‌های تهاجمی و روتین تعیین جنسیت انسان باشد.

وی افزود: تعیین جنسیت اسپرم دام های نژاد اصیل ارزش اسپرم مورد نظر را از لحاظ اقتصادی چندین برابر می‌کند و به صورت انتخابی برای تولید دام های پر شیر اصیل و موارد متنوع دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این فعال دانش‌بنیان همچنین گفت: رسالت ما تولید محصولات  جدید و پر ارزشی است که در مرز دانش تحقیقاتی و تولیدی جهان قرار دارد و در صورت حمایت از این شرکت دانش بنیان، محصولات جدید تر و حتی نوآورانه‌تری را تولید خواهیم کرد

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ایران ساخت کیت آزمایشگاهی خبرخوب زیست فناوری لقاح آزمایشگاهی تعیین جنسیت تولید جنین دانش بنیان محیط کشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۵۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT

وزیر ارتباطات ایران اعلام کرد که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، به‌ویژه در حوزه فناوری ارتباطات، که زیرساخت دولت الکترونیک ایران را با اتکا به توان داخلی راه‌اندازی کرده‌اند، علاقه‌مند به حضور در اوگاندا و کمک به این کشور در زمینه‌های مختلف هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. ایشان در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع‌پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه‌های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه‌های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت‌ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

زارع‌پور با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت‌ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا  اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندا نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا  مرتبط سازد. ایشان لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار