Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که کیت‌های آزمایشگاهی دو هدف ژنی مختلف را همزمان در نواحی مختلف مورد شناسایی قرار می‌دهد، خاطرنشان کرد: احتمال افزایش میزان خطای منفی کاذب آزمایشگاهی  در کیت‌های موجود حتی در ویروس جهش یافته بسیار کم است.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا ناجی با اشاره به این که تست‌های شناسایی ویروس کرونا پایه مولکولی دارند اظهارکرد: تست های PCR از طریق نمونه‌های تنفسی تهیه شده و از روش‌های گوناگون از جمله سواب بینی-حلقی، حلقی و یا غرغره گلو و نمونه خلط سینه انجام می‌شود، نتایج این تست‌ها عموما ظرف چند ساعت تا دو روز قابل دسترسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که هدف‌های ژنی برای شناسایی کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد، افزود: کیت‌های PCR معمولا بر اساس ژن N(نوکلئوپروتئین) ، ژن E(انولوپ) و ژن ناحیه پلیمر طراحی می‌شوند.

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه با تاکید بر این که جهش‌های شناسایی شده در ویروس کرونا در نقاط حساسی که کیت‌ها این مناطق را مورد بررسی قرار می‌دهند تغییرات چندانی نداشته است، گفت: تغییراتی که اهداف ژنی ویروس کووید ۱۹ را مورد بررسی قرار می‌دهند بسیار جزئی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه  با اشاره به این که کیت‌های آزمایشگاهی دو هدف ژنی مختلف را همزمان در نواحی مختلف مورد ارزیابی و مورد شناسایی قرار می دهد، خاطرنشان کرد: احتمال افزایش میزان خطای منفی کاذب آزمایشگاهی در کیت‌های موجود و حتی در ویروس جهش یافته بسیار کم است.

وی با بیان این که در حال حاضر روش‌های شناسایی کرونا با استفاده از کیت‌های PCR همچنان موثر است، خاطرنشان کرد:  ویروس‌ها میل شدیدی به بقا در طبیعت دارند و بر همین اساس مدام تغییر شکل می‌دهند، بنابراین باید تغییرات ژنتیکی ویروس ها در بازه های زمانی کوتاه مدت مورد بازنگری قرار بگیرد.

دکتر ناجی با تاکید بر این که روش‌های پیشگیری از کرونا همچنان ثابت و مشخص است، افزود: روش‌های پیشگیری  تغییر نمی‌کنند بلکه باید اهتمام دولت‌ها و مردم برای قطع زنجیره کرونا و انجام رفتارهای متعهدانه بیش از پیش مورد توجه باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی توجه به برنامه‌های درمانی، افزایش حداکثری میزان تست های اختصاصی کرونا،  ایزولاسیون، شناسایی و قرنطینه کردن مبتلایان به کرونا و موارد تماس آنها و اجرای سریعتر برنامه واکسیناسیون را راهکار مناسبی برای کاهش بار بیماری در جامعه دانست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس همه باهم علیه کرونا کیت ها تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۷۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سیره امام صادق (ع) برای روزگار فعلی ما پند‌های مهم دارد
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • رالف رانگنیک پیشنهاد بایرن مونیخ را رد کرد
  • رانگنیک پیشنهاد سرمربیگری بایرن مونیخ را رد کرد
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی