Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان کشورمان توانست تولید جنین دامی در شرایط آزمایشگاهی را با استفاده از کیت آی وی اف (IVF) بومی‌شده محقق کند؛ حال پس از یک شرکت آمریکایی، ایران به عنوان دومین تولیدکننده این نوع از کیت‌ها در جهان مطرح است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ یک شرکت دانش‌بنیان کشورمان توانسته است تولید جنین دامی در شرایط آزمایشگاهی را با استفاده از کیت آی وی اف (IVF) بومی‌شده محقق کند، حال پس از یک شرکت آمریکایی، ایران به عنوان دومین تولیدکننده این نوع از کیت‌ها در جهان مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این کیت می‌توان برای تولید جنین‌های دامی در شرایط آزمایشگاهی به منظور استفاده در صنعت دامپروری برای تولید گاوهای شیری و گوشتی نژاد اصیل استفاده کرد.

شرکت ایرانی مجری این طرح توانسته است با تولید یک محیط کشت IVF و جایگزینی آن با 5 محیط کشت وارداتی آمریکایی تمامی مراحل تولید جنین آزمایشگاهی را به صورت پیوسته با یک محیط کشت به جای 5 محیط کشت انجام دهد.

برنامه راهبردی این شرکت، مطالعه و تحقیق برای تولید دانش فنی بومی در داخل کشور و انتقال دانش فنی تولیدی به شرکت‌های صنعتی بزرگ برای تولید انبوه است.

به گفته مهدی هادی مدیر عامل این شرکت، محصول دانش‌بنیان دیگر این مجموعه که در مرحله توسعه قرار دارد، تولید میکروفلوییدیک چیپ IVF است که برای تعیین جنسیت اسپرم انسان و دام و سپس IVF استفاده می‌شود و از آن در تعیین جنسیت جنین انسان قبل از لقاح استفاده می‌شود، این روش جایگزین روش‌های تهاجمی و روتین تعیین جنسیت انسان است، همچنین تعیین جنسیت اسپرم دام‌های نژاد اصیل می‌تواند ارزش اسپرم مورد نظر را از لحاظ اقتصادی چندین برابر کند و به صورت انتخابی برای تولید دام‌های پر شیر اصیل و موارد متنوع دیگر مورد استفاده قرار گیرد. 

وی بیان کرد: رسالت شرکت، تولید محصولات جدید و پرارزشی است که در مرز دانش تحقیقاتی و تولیدی جهان قرار دارد و همچنین ارتقاء سطح کیفی سلامت جامعه و پیشرفت صنعت دارو و تجهیزات پزشکی کشور برای تامین نیازهای جامعه و تولید محصولات پیشرفته و روز دنیا است.

"غربالگری دوران بارداری" مراقبت از جنین یا تسهیل مسیر سقط جنین!لزوم برخورد جدی قضایی با پزشکان و مباشرانی که اقدام به "سقط جنین" غیرقانونی می‌کنند"سقط جنین" هیچ تفاوتی با "قتل نفس" ندارد/ لزوم پرداخت "دیه کامل انسان" برای هر سقط

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علم و تکنولوژی سقط جنین علم و تکنولوژی سقط جنین تعیین جنسیت برای تولید تولید جنین محیط کشت یک شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۰۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار