Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم مدیر گروه بیولوژی تولید مثل معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی قم از حرکت پرشتاب این نهاد در تولید صنایع نوآورانه خبرداد.

دکتر راحیل جنتی‌فر، مدیر گروه بیولوژی تولید مثل معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان قم، در گفت وگو با ایسنا گفت: در سال گذشته فعالیت‌های زیادی در این زمینه انجام شده‌است. بیشترین فعالیت‌ها در زمینه بیولوژی تولید مثل، باروری، ناباروری و سلامت باروری صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه بهبود نتایج باروری، افزایش سلول‌های جنسی، تخمک و اسپرم، و مصرف داروهایی که به نتایج باروری کمک می کند در این مرکز انجام شده است.

وی گفت: کارگاه‌های آموزشی در زمینه آنالیز اسپرم، فرایند انجماد و هیستروسکوپی و لاپروسکوپی پیشرفته برای دانشجویان و علاقه‌مندان به فعالیت در این زمینه برگزار شده ‌است.

 جنتی‌فر بیان کرد: همچنین نشست‌های علمی با همکاری سایر دانشگاه‌های استان قم در این گروه برگزار شده‌است. مهمترین این نشست‌ها با همکاری دانشگاه قم برگزار شد و بسیار مورد استقبال علاقه‌مندان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این گروه همکاری‌ با دانشجویان ارشد و دکتری در قالب تهیه پایان‌نامه در زمینه‌ی تولید مثل و باروری بوده‌است.

وی عنوان کرد: مهم‌ترین مسئله از نظر ما سوق دادن فعالیت‌ها به سمت طرح‌های نوآورانه و فناورانه و ساخت کیت های تشخیصی آزمایشگاهی بود. با توجه به سخنان مقام معظم رهبری، شرایط کشور و تحریم‌ها حرکت به سمت تولید گامی مهم در زمینه کمک باروری است.

 جنتی‌فر اظهار داشت: در زمینه تولید کیت های تشخیصی آزمایشگاهی فعالیت‌هایی انجام شده است. تعدادی کیت آزمایشگاهی تست شده و نتایج در مقایسه با کیت های خارجی مشابه قابل قبول هستند. این کیت ها در زمینه تشخیص مشکلات اسپرمی نقش مهمی ایفا می‌کنند. این کیت‌ها در تشخیص پزشک اورولوژ و همچنین یافتن علل نتیجه بخش نبودن روند درمان بسیار کاربردی هستند.

وی افزود: در حال حاضر درگیر مسائل اداری و ثبت محصول هستیم و مراحل آزمایشگاهی به طور کامل انجام شده است.

وی عنوان کرد: تاکنون در کشور این کیت‌های تشخیصی تولید نشده است و جهاد دانشگاهی برای اولین بار دست به تولید این کیت‌ها زده‌است. با توجه به تحریم ها وارد کردن کیت‌ها و محیط‌های کشت با مشکل روبرو است. از این روی با تولید این کیت ها می‌توانیم بسیاری از این مشکلات را حل کنیم. از جمله مشکلات مالی و خروج ارز از کشور و همچنین مشکل نرسیدن به موقع کیت‌ها به مراکز درمانی رفع خواهد شد.

وی عنوان کرد: این کیت ها قطعاً به مرحله تولید خواهدرسید و وارد بازار خواهدشد و قطعا مورد استقبال مراکز باروری قرار خواهدگرفت. چرا که ارزش تشخیصی بسیار مهمی در تشخیص اسپرم سالم و همچنین ارزیابی نتایج روند درمان یک فرد دارد و می‌تواند به دکتر اورولوژ در تجویز داروهای بعدی و انتخاب روند درمان کمک شایانی کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جهاد دانشگاهی منطقه قم درمان ناباروري انجام شده کیت ها فعالیت ها تولید مثل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد

هیات تجاری اعزامی از نروژ روز پنجشنبه در پایان سفری یک روزه به استان زنجان و بازدید از کارخانه‌جات و صنایع استان و مذاکره با مسئولان و فعالان تجاری با حضور در دفتر سرمایه گذاری استانداری موضوعات مورد علاقه را مطرح و مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در این نشست که مدیرکل سرمایه گذاری و اشتغال استانداری و رییس نمایندگی وزارت امور خارجه در زنجان حضور داشتند زمینه‌های همکاری مشترک دوطرف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تامین مواد اولیه، افزایش تولید، احیا و توسعه صادرات محصولات کاغذ و کارتن، گشایش بازار‌های جدید برای محصولات گلخانه‌ای و تولیدات صنعتی زنجان در کشور‌های اسکاندیناوی و شمال اروپا، افزایش همکاری‌های مشترک و تکمیل زنجیره‌های تولیدات شیلاتی زنجان از جمله موضوعاتی بود که مورد بحث، بررسی و توافق هیات نروژی و زنجانی قرار گرفت.

در پایان سفر، نمونه‌هایی از محصولات صادراتی جهت بررسی موسسات استاندارد اروپایی و اخذ مجوز‌های بهداشتی و قانونی برای تسهیل ورود تولیدات زنجانی به بازار‌های اروپایی به طرف نروژی تحویل شد.

همچنین ظرفیت و کیفیت محصولات غذایی، باغی، سبزیجات و صیفی‌جات زنجان از دیگر مباحثی بود که مورد مذاکره قرار گرفت و مقرر شد فهرست کالا‌های مورد نیاز کشور‌های خارجی و نیز زمینه‌های مورد علاقه طرف خارجی برای سرمایه گذاری در استان احصا و اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس مانده است